Αρχική  Εταιρία

Εταιρία

   Η εταιρία LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1970 με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών εξωτερικού χώρου. Σήμερα, 46 χρόνια από την ίδρυσή της, η LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ κατέχει σημαντική θέση στον τομέα του φωτισμού εξωτερικών χώρων. Η εταιρία με παρακαταθήκη την εμπειρία των 46 χρόνων συνεχούς παρουσίας στην αγορά εξελίσσεται, παρακολουθεί στενά τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και εναρμονίζεται με την εξέλιξη της τεχνολογίας. 

  Η εταιρία LIDO ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ διαθέτει μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων η οποία περιλαμβάνει φωτιστικά εξωτερικού χώρου όπως ορειχάλκινες χελώνες, πλαστικές απλίκες τοίχου, κρεμαστά, πλαφονιέρες αλουμινίου, κολονάτα πλαστικά, κολόνες αλουμινίου και φωτιστικά μπάνιου (φωτιστικά εσωτερικού χώρου). Τα είδη που κατασκευάζει η εταιρία είναι από χυτοπρεσσαριστό ορείχαλκο, χυτό αλουμίνιο καθώς και πλαστικά προϊόντα.

  Η άριστη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων, οι ανταγωνιστικές τιμές, η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, η ασφάλεια, η αντοχή και η μεγάλη γκάμα κωδικών προϊόντων είναι παράγοντες που έχουν ως αποτέλεσμα η εταιρία να έχει σήμερα στο ενεργητικό της να επιδείξει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με μεγάλες ελληνικές εταιρίες στο χώρο του Ηλεκτρολογικού Υλικού. 

 Η εταιρία LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ είναι μέλος της εταιρίας ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ που ασχολείται με την ανακύκλωση των φωτιστικών σωμάτων. Επιπλέον η σωστή λειτουργία και οργάνωση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρίας έχει πιστοποιηθεί με EN ISO 9001: 2015 από την LABOR SA.